Charlotte "glitzy" Josefsson

Hands up

P1050056Vi gillar ju mat så efter att vi hade bytt om lite snabbt så drog vi och käkade och drack lite gott vin. Frågadr Frallan om det var bra att dra två glas vin annan man skulle skjuta. Han sa att man ska ju vara avslappnad. Jag köpte det.

Alltså det växer tryffel ur öronen snart. Det är tryffel i typ allt vi äter. På bilden ser ni tryffelpommes med parmesan. Mumma.

P1050066Vi delade på lite olika rätter som vanligt. Asgott!!P1040827Wohooo, som jag längtat. P1050084 (1)

Hmmm, vilket gevär ska jag skjuta med?P1050085Innan man får pickadollerna måste man skriva in sig och få en snabb genomgång på typ 15 sek. Ehhhh ok? Ska vi bara gå in nu? Hade vi varit helt lost så kunde man få hjälp. Konstigt att det var en sån avslappnad attityd med tanke på hur det är i USA med stämningar och allt. Om Ni varit i USA så vet Ni vad jag menar.P1050102Cissi laddar sin Glock.

P1050115Och här skjuter jag med en magnum. Lättskjuten om man jämför med Glocken.P1050118Amen lägg av vad roligt det var. Först när vi kom in på skjutbanan så stod det två ladies och fyrade av något rejält vapen. För fan vad det kändes i hela kroppen. Blev rädd först. Sen blev jag lite nervös. Men när väl första skottet var avfyrat så fick allt pappdockan hålla i hatten. Hylsorna flög och vi var alldeles sotiga i ansiktet efteråt eftersom en och en annan hylsa studsade på oss.P1050129När man var klar tog man sin lilla bag och lämnade snällt tillbaka grejorna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Åh, vilken flashback jag får 🙂 Vi gjorde precis samma grej när vi var i USA för något år sedan! Bara att peka på vilket vapen man ville testa, typiskt USA, haha! Där var också någon som sköt med en dunder magnum pistol brevid oss som lät så jäkla högt… Många tror mig inte men fastän jag hade hörselkåpor så gjorde det ont i öronen varje gång han sköt! Men min pojkvän gick ut och fick öronproppar också, så det var in med dem först och sedan kåporna utanpå annars hade jag med säkerhet gått därifrån döv… Sedan kunde jag koncentrera mig på skyttet och jäklar vad häftigt det var 🙂

stats