Charlotte "glitzy" Josefsson

Hittis

hittis

Ni kommer ihåg den hemlösa katten vi hittade för nästan exakt 2 månader sen? Om inte läs här>> och se här>> hur tanden stack ut. Jag åkte till veterinären med honom och drog ut tanden, sanerade munnen, kastrerade honom och märkte honom i örat då vi inte hittade ägaren. Vi fick ihop till operationen tack vare alla som swishade in pengar. Tack för det!!! Ni har ett hjärta av guld.

Han har ätit och lagt på sig hull igen, läkt ihop och pälsen glänser. Han är en ståtlig herre vår Hittis. Han är fortfarande kvar och verkar inte vilja flytta heller. Han är nu mer inne än ute. Han trivs hos oss.

Det går sakta med säkert framåt för våra katter att acceptera honom. Just nu sitter jag i soffan med alla tre men ett visst avstånd så klart 🙂 Han vill busa med Lillan ibland men det vill inte hon och då blir det bråk. Ge det ett par månader till så är nog alla kompisar här hemma.

Vi hade planer på att hitta ett nytt hem åt honom men vi har blivit väldigt fästa vid honom så vi bestämde att han får bo kvar. Vi har gett han mycket kärlek och han betalar tillbaka  genom att ge oss minst lika mycket tillbaka. Han gosar så hårt så man får ont i bland och ett par gånger har han blivit så till sig så han har bitit mig i kinden. Vi älskar honom och vi tror det är ömsesidigt.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats