glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Hola


Efter frukosten i morse, läs klockan 11 så tog vi en promenad. Gäller ju att passa på i det fina vädret. Gungade lite, men Ni som följer oss på IG vet ju redan det 😉 Stella älskar att gunga, ju högre desto bättre. Hon blev så sur när jag tog upp henne så jag fick snällt sätta ner henne igen och gunga ett tag till. Vår katt Hittis hängde med på promenaden.
På hemvägen somnade Stellis så hon fick sova ute. En stund i alla fall för grannen hade någon hantverkare hemma som förde oljud så när hon vaknade skjutsade jag in henne i hallen och jag turbojobbade under tiden hon sov. Hann även slänga ihop en smoothie på avokado, grönkål, ärtprotein, vatten, mandelmjölk, mango, ingefära och banan. Alltså inte skitgod men nyttig as fuck och mättar ju lite.
Sen blev det lunch när Stella vaknade, in till Soloteket för lite jobbelijobb, tvättade bilen på hemvägen (inte med tandborste, fort fick det gå) – mutade Stella med youtube, hem å lägga Stella igen och jag röjde på lite här och där och sen middag för Stellis, dusch för oss båda, lek i soffan och välling. Hon var astrött men det tog ändå 30 min för henne att somna idag. Maj Gad!! I går sov hon bara en gång på dagen och däckade med vällingen i munnen och sov hela natten utan att vakna en gång. Eller klockan 6:30 när hon ville ha välling och sen sov hon till 8:45 🙂
Hon har haft så sköna sovrutiner senaste fem dagarna. Sovit till mellan 9 – 10. Förstår ingenting men gött är det. De vanliga rutinerna på dagarna blir ju lite knasiga men det är ok att det blir så ibland. Hellre det än att hon vaknar astidigt.
Gud vad jag pladdrar på. Hej då!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma

    Stella ser verkligen ut att gilla att gunga😀
    Nya vagnen från Stokke ser riktigt fräsig ut😍
    Skönt att Stella sovit lite bättre nu😴
    Kramis

stats