glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Frågor och svar gällande Teoxane


Jag har ju skrivit så mycket om Teoxane då jag ÄLSKAR produkterna. Många av Er har också blivit beroende. Många har fortfarande inte provat men vill och då kommer Ni med frågor till mig. “Vilka produkter har du”, “vilka ska man börja med”, “är den här krämen bra”, “behöver jag ögonkrämen” osv
Ni kan börja med att läsa mitt första inlägg om produkterna då jag fick en jävla aha-upplevelse.

Jag tycker så här. Börja med två produkter.
Ett serum som heter RHA Serum som jag har under krämen varje morgon. Finns här
Nu till krämen. Advanced filler dry skin. Funkar kanon även om man inte har en torr hud. Krämen är toppen och den slätar verkligen ut huden. Ja det är sant. Man har den både natt och dag. Smidigt med en kräm. Jag har den även som ögonkräm och funkar kanon. Om du av någon anledning inte kan ha den som ögonkräm (om man lätt samlar vätska under ögonen kanske den inte är så lämplig) så har Teoxane en specifik kräm för ögonen. Finns här
Jag tycker det räcker med serumet och krämen ovan.  Men lägg gärna till Radiant Night Peel vid nästa beställning:
21-dagars kuren. Den här är verkligen toppen. Man har krämen till natten i 21 dagar för att öka lyster, spänst och minimera fina linjer och pigmenteringar. Funkar såååå bra. Finns här
Har man lite extra pengar så kan man ju alltid addera ytterligare ett serum på sikt. Man kan ju ta detta till natten tänker jag då. RHA x VCIP serum ger huden extra lyster i och med att serumet stimulerar cellförnyelsen och även kollagenproduktionen vilket resulterar i en slätare hud. Och det vill man ju ha 🙂 Finns här
Är man osäker kan man ju alltid maila Hanna 🙂
Sen vill jag tillägga att jag använder andra produkter till och från. Ibland känner man bara att man vill byta och ev. boosta huden med en produkt som kanske jobbar mer aktivt på acne om man har en sån period eller av någon annan anledning men jag använder Teoxane till 80% av året.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Du brukar tipsa om bra saker och Advance dry skin köpte jag första gången du tipsade om den. Jag har haft så mycket problem med min hud, efter 30 inga rynkor men hormonfinnar och känslig mot produkter. Ta mig tusan så bra den är, den och Radiant night peel (3-4ggr/år som kur)! Dyra är de och kanske inte heller superdryga men de håller ordning på min hud 🙂 Jag vågar testa nåt annat nån gång per år men det slutar alltid i ett utbrott…
    Så som oftast TACK!

  2. Cissi Franzen

    Bästa jag testet!! Tur man har dig som guidar i krämträsket!! Ända nackdelen är ju att man inte ser när det börjar ta slut, ska köpa hem så man inte står där en dag utan livsviktig kräm 🙂 Puss!!

stats