glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

När min frissa går in i hjärnan & hämtar mina bilder och resultatet blir fab


Hej där. I går var jag hos Michaela på Björk & Friends. Förr kunde jag ju springa var 5:e, 6:e vecka hos Mickis men sen Stella kom är det inte lika lätt att få en lucka här och där. Som tur var hade hon en tid till mig en lördag vilket är toppen då Jocke är hemma.
Det är så svårt att fota hår. Man ser knappt skillnad på färgen här men vi kan väl säga så här. Jag kom in med en rejäl utväxt, dassigt, åt det gula hållet, slitet och bara bläääää. Kom ut med fräscha toppar, kallare toner, lite nya slingor och en liten “lugg”. Jag vet inte hur hon gör men det blir tamefan som jag tänkt varenda gång. Det är som att Michaela går in i min hjärna och tittar på bilderna jag har där. Testa henne så får Ni se 🙂

Här kan man ju se att det är kallare och att en längre tunn lugg ramar in fejan. Love it. Kanske ska ta lite mer men vi började lite lätt, bättre det och att ta mer efter hand.

I dag började vi dagen hos vänner på brunch. Startade med detta och sen blev det massa annat gott. Var så mätt så jag typ spydde. Efter att jag hade ätit blev jag så jäkla varm, nästan svettades. Sen fick jag migrän. Undra om det berodde på all mat? Det var ju mycket “vita kolhydrater” och socker om man säger så 🙂 Jag läste precis i en blogg där hennes migrän kommer om hon äter för mycket av sånt här.
Till middag lagade jag detta>> Mosade ihop en portion till Stella och hon älskade det. Älskar att hon älskar alla sorts smaker.

Hur kul hade inte dom här tre ihop? Stella hade så roligt så hon glömde bort att sova middag och det har vi fått lida för idag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats