glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Honey, I´m home

IMG_9166

Fy fan så mycket god mat jag åt i USA. Grymma fishtacos, nudelrätt, seabass, tuna tartar, pommes med tryffelsmak mm.IMG_9165

Vi har bara ätit bra och fräsch mat, men kanske lite mycktet så nu blir det att sköta sig ett tag 🙂 Blev lite inspirerad så ikväll blir det fishtacos och i morgon en laxtartar då jag inte hittade någon bra tonfisk i affären. Recept kommer om det blir gott.IMG_9164

Slank även ner några fyllda, baconlindade dadlar.

Kom hem igår kväll och somnade utan större problem då jag åkte på en jävla förkylning innan jag skulle åka hem. sov dock till 10:00 idag och det kändes som om att det var mitt i natten när jag gick upp 🙂

Har jobbat idag och grejat lite här hemma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats