Charlotte "glitzy" Josefsson

hudanalys


Ni som har hängt med ett tag vet om mina hudproblem. Nu har jag äntligen tagit itu med dom. Jag har gjort en hudanalys hos Dermalogica. Nu jäklar kommer jag få en hud som många kommer bli avundsjuka på.

Jag har egentligen en jättefin hud som inte borde ha acne. Men det har förmodligen med att göra att jag har använt fel produkter och ibland inga alls osv. Till en början kommer jag att använda produkter som är till för en acnehud som producerar talg. Min hud producerar inte talg, men för att få bukt med acnen till en början som jag har i pannan ska jag använda produkterna nedan. Sedan ska jag börja använda en riktigt fuktgivande kräm, active moist på dagen och oil control på natten. Så en till kräm ska altså införskaffas längre fram.

Sedan tyckte hon att jag skulle scrubba huden en gång i veckan vilket jag ska börja med. En gentle cream exfoliant blir det då. Dessa produkter är inte billiga. men det finns en sida där prodkterna är mycket billigare. Där ska jag beställa nästa gång. Jag tror min hud kommer bli riktigt bra om jag följer detta och går på återbesök då och då för att se vad hon säger + göra en AHAbehandling som är bra för min hud. Jag har gjort det regelbundet för länge sen och det är verkligen en hit.

Först anti-bac skin wash:

Bekämpa akneinflammationer med denna löddrande rengöringsgel som skonsamt tar bort tilltäpptheter samtidigt som den tar kål på aknebakterierna. Dermalogicas växtbaserade Skin Response Complex ser till att stabilisera pH-värdet på huden, som kommer kännas ren, mjuk och fräsch.

· Reducerar överflödigt sebum och verkar antibakteriellt.

· Lugnar och renar huden.

· Avlägsnar tilltäpptheter utan att torka ut eller förstöra hudens naturliga barriärfunktion.

· Förebygger framtida utslag och lugnar tilltäppt, irriterad hud.

? Perfekt för män med hårsäcksinflammationer i skäggväxten.

Efter tvätten ska jag använda multi active toner som jag hade sedan tidigare.

Räddare i nöden när huden känns som ett uttorkat russin! Under arbetsdagen, framför datorn, på flyget, efter rengöring och över make-up – när som helst kan du duscha över nödvändig fukt! Blandningen av fuktgivande aloe vera och lugnande lavendel känns mycket uppfriskande.

· Hygienisk spray som tillför fukt och fräschar upp efter rengöring eller närhelst vid behov under dagen.

· Verkar utjämnande på strukturen och ökar hudens förmåga att absorbera efterföljande produkter.

? Perfekt för män efter rakning som en lugnande after-shave-lotion.

sist Oil control lotion

Den här fjäderlätta lotionen med fettabsorberande mikrosvampar håller huden matt i timtal. Fuktgivande växtextrakt och Dermalogicas Skin Response Complex lindrar inflammation och helar.

· Håller hudytan matt och fri från tilltäpptheter.

· Ger huden fukt, utan att tillsätta någon olja.

· Perfekt under make-up.

? Lugnar och renar huden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. SATAN

    Glitzy, jag kan tipsa om att eBay är det billigaste när det gäller Dermalogica. Jag har hanadlat mina Dermalogicastuff där nästan så länge jag använt Dermalogica (flera år). Min säljare heter Jennyskincare, levererar snabbt till ett lågt pris och är jättebra! Dessutom säljer de större förpackningar också.Jaja, bara ett tips :)Ha det fint!

  2. noatina

    Hej! Jag kan berätta för dig att jag har haft värsta problemhyn hela mitt liv, sen började jag använda Dermalogica för typ 4 år sen och nu händer det att det ploppar upp en finne vid mens. Annars är den lugn och fin som aldrig förr. Jag älskar dermalogicas produkter!!!!!Dyra men bra! De är dessutom väldigt dryga!

  3. Jennie

    Det bästa som finns för problemhy är MD Formulations. GRYMT!!! Helt naturligt. Kolla hos en hudteraput som säljer sånt. Mycket bättre! Och jag måste säga att jag verkligen inte ser din problem hy. Super fin ändå! =)

stats