Charlotte "glitzy" Josefsson

träning torsdag


I dag tränade jag rygg. Men det kanske ni förstod av bilden? En del vill se min rygg flexad. Jag har inte gjort det för jag kan inte flexa ryggen. Men jag har nu gjort ett tappert försök och ni får nöja er med den här bilden, bättre än så här blir det inte. Ser ni fettknölen migg på ryggraden? Om ni inte ser den är ni blinda. Ska nog ringa till vårdcentralen igen och säga att den har vuxit massor. Då kanske de går med på att ta bort den? Jag ger mig inte förrän den är borta.

Ni kan ju alltid kolla in Linda för att se en rejäl rygg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin i London

  du, strunta i att greja med den, jag har tva stycken, tog bort en och det blev ett jattekonstigt arr och skinnet sitter liksom inte ratt. man kan inte typ gora en fettsugning utan det blir jatte komplicerat oftast.. so keep it,get over it! latsas att det ar en superflexad muskel??? :Pkram!

 2. Jennie

  Såg du nämde om klölen för ett bra tag sen, tråkigt du ska behöva dras med den! Måste själv ta tag i ryggträning..aldig fel att få bättre hållning:)

 3. elli

  När du skriver att du kör ex 3 rygg set, menar du då att ex. 1 set är 3 x 10 repetitioner? Funderar lite eftersom jag börjat träna igen efter en paus och funderar på hur jag ska lägga upp det. Om man ska köra 2 x 15 & 2 set eller.. Ja du förstår nog vad jag menar 🙂

 4. clara

  Snygg rygg,jag har svårt att få ordning på min,den ser mest slät ut.för mycket fett antagligen.Jag måste vara blind för någon fett knöl kan jag inte se.Det ät bra att du inte vill se ut som Linda Fodor,inget ont om henne,men det ser inte snyggt ut när de tjejerna är i tävlingsform.

 5. glitzy

  anna: inga mål, vill hålla mig som jag är nu, dock tappa fett till våren men behålla muskelmassan. kanske lite större axlar och lite mer konturer på benen.

 6. Anna

  Lite nyfiken på vad du har för mål med din träning? Förutom att hålla kroppen igång. Vill du tex tävla? Hur stor skulle du vilja bli?

 7. Leila

  Ellinor: eehh va?? Charlotte må vara vältränad men hon är långt ifrån någon bodybuildare, vilket jag inte heller tror att hon vill bli/vara. Märkligt hur vissa skräms av ”lite” muskler. Tro mig, Charlotte är liten i jämförelse med de riktiga proffsen!

stats