glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Hudvårdsrummet är lika med GLOW

Förra veckan var jag på en efterlängtad ansiktsbehandling på bästa Hudvårdsrummet. Alltså wow, huden blev så fin. Massvis hörde av sig på instagram och undrar vad jag gör med min hud. Det var dagen efter, sån fint glow alltså. På bilden låg jag med an ansiktsmask och hade precis fått lite massage på huvudet och nacken. Så skönt så jag dör. Hanna är en jävel på att få resultat. Jag gjorde en klassis med porrengöring osv men hon la på något spännande innan ångan och som jag behöll på under själva ångan som hon sen tvättade av för att klämma porer. Efter det blev det masker hit å dit mm, tappade bort mig lite. Bra blev det.

Om någon vecka ska jag påbörja en ny kur med Dermapen 4 för att jämna ut fina linjer, sudda ut pigmenteringar och gamla små akneärr samt glow osv. Läs mer här vad det är bra för. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats