Hudvårdsrummet signaturbehandling & tips på en håll käften ögonkräm | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Hudvårdsrummet signaturbehandling & tips på en håll käften ögonkräm


Den här årstiden är inte hudens bästa vän. Man blir lätt torr, utbrott och allmänt dassig. Jag toppar skitvädret med lite sömn, en förkyld bebis plus att jag själv varit förkyld i 1,5. Man kommer långt med bra produkter hemma men nu behövde jag en rejäl uppfräschning på Hudvårdsrummet som precis har lanserat sin signaturbehandling som skämmer bort huden lite extra.
Det är resultatinriktad behandling som jobbar hudföryngrande, exfolierande, återfuktande och väldigt lystergivande.
Bilderna i ordning

  1. Kommer in allmänt dassig med finnar i pannan.
  2. Kemisk peel penslas på
  3. På med massvis av hyaluronsyra och passande mask ovanpå
  4. Lite massage med stenar eller en elektrisk liten apparat som slussar ner produkterna lite extra
  5. Mellan 4 och 5 fick jag en skön massage på armarna
  6. Idag med en superfräsch hud och nästan uttorkade finnar

Just denna månad är det 395 kr rabatt på denna behandling så passa på 🙂

Normalt sett så brukar min ansiktskräm från Teoxane fungera bra även som ögonkräm men detta pissväder med en kombo av förkylning, lite sömn mm behöver huden runt ögonen lite mer kärlek. Linda berättade om denna ögonkräm som tydligen har blivit en storsäljare vilket jag förstår. Fick med mig några prover hem och jag inser att jag behöver hela flaskan. Så bra!!
Bara på några dagar har torr-rynkorna försvunnit och huden känns mer återfuktad. Man kan använda den som ögonmask om man behöver en lite extra push i rätt riktning. Den är suuuuuuuuuuperdryg så detta är ett hett tips från mig till Er 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats