glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

I dag åker vi hem

Jag tror kanske inte Ni förstår hur skönt det ska bli att få komma hem idag (påbörjade detta inlägg i fm. Fråga mig inte vart dagen tog vägen men amning tar tid :)). Mitt blodtryck är fortfarande åt helvete (lite bättre nu). Åker upp och ner. Men tror att det kan stabilisera sig lite bara av att få komma hem och så håller vi tummarna för en ny medicin som jag sätts in på idag (ja den verkar funka helt ok).
img_4667

Sista bilden på magen.  Ovetandes om att jag ska sättas igång dagen efter.

img_4796

Allt gick ju bra till slut. Lillan har bott på Neo i veckan och jag på special BB. Hon har gjort snabba framsteg och orkar äta bra mängd vid amning sen vi började amma för två dagar sen. Jag har mjölk för hela sjukhuset känns det som. Måste köpa med en bröstpump på vägen hem annars kommer mina bröst sprängas. Med det sagt så slipper vi sondmata hemma och Lillan bestämde det redan i natt då hon slet ut sonden? Hon är tydligen en bestämd liten dam men otroligt harmonisk och snäll. Det förstnämnda har hon ärvt av mig så klart. Även om jag också kan vara harmonisk ibland och även snäll.

img_4715-kopia

Finaste bilden jag har // En av de fulaste jag har 🙂

Under tiden som jag lappades ihop på operationsbordet och kördes till uppvaket satt en stolt pappa några våningar upp med en helt nykläckt lillan. Nu räknar vi ner minutrarna tills han kommer och hämtar hem oss. Kanske bästa fredagsmyset på G någonsin? Undra hur katterna kommer välkomna den nya krabaten? Eftersom hon är så liten fortfarande så får dom inte vara i hennes ansikte men jag tror så fort vi tillåter så kommer katten Lillan ligga tätt intill och purra. Ett välkänt ljud för vår lilla tjej inifrån magen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi Franzen

    Hon är ju sååååå söt!! Imorrn tänker jag ringa, vill höra din röst och veta allt. Du vet att det är katten din som är Lillan, hihi, finaste ni!!! Åh vill komma hem och gosa med er!!! puss

stats