Charlotte "glitzy" Josefsson

Ida & Tobias

I går var vi på bröllop. Äntligen har vår kompis Tobias hittat en riktig toppen tjej och dom är så lyckliga. Nu är dom man och hustru och det är vi så klart glada för. När ska vi gifta oss då? Vi har varit förlovade i 13 år nu och tillsammans i 15. Tiden går fort när man har roligt. Hade med mig kameran men ändå blev det bild med mobilen. Suck på mig. Att jag inte tog mer kort på klänningen är nästan en synd. Den är så fin. Har aldrig haft på mig något så snyggt. Den kommer från Cissis garderob och inget jag har råd med 🙂 Spana in hur snygg klänningen är hos Cissi>>

Hade planerat att ha en annan outfit med när jag såg Cissi i klänningen så sa jag ”langa hit den asap” Leveransen kom kl 11 i går och bilen gick kl 12 mot Malexander och bröllopet.

Att få komma hem till den här i natt ♥ Jag blir bara mer och mer kär i henne. Vi kom hem i torsdags kväll från Spanien och mamma lyckades hålla henne vaken så vi hann pussa och natta henne. I fredags var det mys hela dagen och att lämna henne i går igen tog emot. I dag har vi så klart myst massor och mer blir det. Inga fler resor planerade just nu 😉 Jocke fyller 40 snart och det vore väl kul med en weekend?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats