glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

IDUN

Jag älskar smink som är förpackat i fina burkar. Iduns smink är nästan för fint för att slänga ner i en sminkväska. Man vill ha det framme.

Nu har jag använt Idun i ca två veckor och tycker det är riktigt bra. Det täcker bra och resultatet blir jämnt och fint utan att man ser pudrig ut. Anita på medAskin frågade faktiskt vad jag hade för smink på mig då hon tyckte den täckte så bra.

Borsten är riktigt mjuk och lätt att applicera med.

Jag kan dock inte säga att Idun slår Id som hittills är min favorit. De ligger ganska lika på min lista.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte Josefsson

   skämtar du nu? jag driver en blogg som ska underhålla Er. Där jag delar med mig av smink, hårprodukter, skönhet, behandlingar osv som jag gillar och inte gillar. Och så får man en sån kommentar? Om jag inte skrev om saker jag köper skulle ju knappast bloggen innehålla någonting.

   Jag får en del produkter, men jag skulle aldrig skriva att de vara bra om jag inte tyckte det.

   1. julia

    Givetvis, din blogg du skriver vad du vill. Men när cirka 80% av inläggen på första sidan är reklam vet man inte vad som är direkt och indirekt reklam vilket får mig att bli osäker på om man kan lita på produkterna du skriver om. Bara en tanke!

     1. julia

      Marknadsföring, reklam…same same. Det är många inlägg där du indirekt gör marknadsföring för produkter (väska, dryck etc.). Tyckte din blogg var härligare när du skrev om dig som person, hur du tränade för att att nå dina mål, vad du o Jocke gör när ni umgås etc etc. Men, det är din blogg, du skriver vad du vill 🙂

     2. Charlotte Josefsson

      det går inte att undvika att göra reklam för något när man väl publicerat det. så visst, varenda inlägg är reklam. men som du menade/menar stämmer inte riktigt. jag skriver om saker för att det är en nyhet eller för att jag tycker om dom. står att det jag gillar en ögonkräm så gör jag det. jag får väldigt mycket produkter som inte ens syns i bloggen.
      Men jag tar till mig kritiken och ska försöka bjuda mer från livet. Men jag har inte haft så mycket till liv senaste tiden. Mest jobb

stats