Charlotte "glitzy" Josefsson

I´m still here

Jag har så dåligt samvete för bloggen men jag hinner bara inte med den. När jag väl sätter ner rumpan för första gången på hela dagen runt 21-tiden så vill jag inte sätta mig och blogga. Då vill jag titta och dregla över Jax i Sons Of Anarchy. Är han sexig eller är han sexig? Känner ingen som tittar på det som inte vill ligga med honom 🙂

Vad händer annars då? Jo men många företag sätter marknadsplanen redan nu inför 2015 så att hinna nå ut till alla innan det är för sent och påminna om att ShapeMeUp finns har varit ett stressmoment men nu är det gjort och har fått bra gensvar. Sen vet man aldrig vad det leder till i slutändan.

Att jobba med träningskläderna är så jävla krävande på många plan så att vissa dagar vill jag bara dra täcket över huvet och skita i allt. Men då får jag påminna mig själv om att detta är något som vi ska bygga på sikt och det ”ska” ta lång tid att lansera ett nytt märke. Men min otåliga själ vill att allt ska gå i 180 som vanligt.

Driver ju två solotek och det är en hel del jobb med dom nu. De ska målas och fräschas till och så klart drivas på daglig basis.

Sist men inte minst är det hantverkare här hemma igen och det är saker högt och lågt. Vi lägger nytt golv i tvättstugan så hela tvättstugan är utspridd på undervåningen och köket ska kaklas så alla prylar är utplacerade på andra ytor på övervåningen. Jag gillar att ha ordning och redan och det gör ont i hela kroppen när det är kaos.

Mitt i allt detta ska man hinna med att träna, laga mat, ställa av bilen, ställa på en annan, besikitga och så klart blogga med mera. Det är ju inte så att jag ger mig själv en paus från något bara för att det är mycket. Nej då höjer jag tempot ännu mer. Jag vet inte vad det beror på. Men jag kan liksom inte koppla bort saker och tänka att det där tar vi sen.

Så nu vet Ni varför det inte är ett sånt tempo på bloggen just nu. Men det kommer snart igen. Det får gå lite upp och ner ibland 🙂 Jag vet att Ni väntar tålmodigt.

Jag giller Er massor. Kärkek till Er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats