glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

I’m Wicked

Maj gad. Sthlm över dagen i tisdags för säljmöten, igår kötta framför datorn och idag är jag i Borås. Självklart med Stella hack i häl 🙂 Min nanny (mamma) är här hela veckan och hjälper mig. Jag var så jäkla kaxig innan Stella kom. “Jag ska minsann jobba när jag får barn. Hur kul är det att bara vara mamma.”

Att ta han om en bebis och husåll räcker gott och väl 🙂 Sen är det inte så utvecklande men det är ju egentligen mitt jobb just nu. Nu driver jag egna företag och kan inte vara föräldrarledig fullt ut så jag har inget val. Jag är så trött och det är så jäkla tufft och kämpigt ska Ni veta. Skillnad om man fick sova ordentligt. Kläderna tar död på mig. Men det är bara att köra på för det finns inget annat alternativ. Men jag ser fram emot sommaren där man faktiskt får vara lite mer ledig på riktigt.

När jag ser tillbaka på de första månaderna när jag var uppe en timme varannan timme med Stella på nätterna förstår jag inte hur jag överlevde. Jag förstår faktiskt inte hur jag pallar nu heller för den delen. Jocke brukar säga “tur du är stark”. Men ibland är jag på bristningsgränsen och vill bara stänga in mig och lägga mig under täcket och gråta. Man orkar inte hur mycket som helst.

Nä nog om det!!

Tur man är WICKED 😉

Kom ihåg vart Ni läste det först 😉 En kompis har precis startat upp WCKD och vilken respons på kort tid. Kepsarna säljer som smör vilket jag förstår. Coola både till kille och tjej. Mer produkter kommer.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats