Charlotte "glitzy" Josefsson

inte så damig

jag är nog så jäkla otjejig som man kan bli. jag både fiser och rapar bland mina vänner och familj. skulle aldrig göra det inför någon jag inte känner bra. men jag känner att det är naturligt så varför hålla inne på saker? det vill ju komma ut av en anledning.

jocke gjorde slut med mig häromkvällen. jag hade tryckt i mig en påse popcorn på 3 sek och en stoooor muffin. min mage var inte så glad över det och svällde upp som en ballong. detta var precis innan vi skulle sova.

jag lägger mig under täcket och låter gaserna komma och sedan lyfter jag på täcket och vädrar lite så det kommer på jocke. han höll på och dö. det var en sån där mördarfis ni vet.

då sa han att han gör slut och ska skaffa sig en tjej som luktar gott. men han är fortfarande kvar så något rätt gör jag väl i alla fall?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Haha det är precis så det är i vårt sovrum om kvällarna. Skönt att höra att det finns fler naturliga människor. ALDRIG att jag skulle kunna ha en karl som inte låter mig fisa…

 2. Pelle

  Blääääää! Det låter inte okej det där. Stackars kille att behöva stå ut med den stanken från flickvännen. Min mardröm är att råka ut för nått liknande under själva akten. Då coolar jag….

 3. Veronica

  Haha du är för rolig du! 🙂 Nu har jag klickat hem Olsen stripe skirt från din shop, hoppas den är lite snygg som den ser ut!
  Trevlig Lördag på dig tjejen!

  Kram,

stats