glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Intervaller med vagnen

I veckan var jag faktiskt på gymmet för första gången. Stella var hemma med sin pappa. Vi körde shift på gymmet. Körde genom överkroppen och 10 min på rotexen. Sjukt gött att få träna igen. I förrgår blev det en rask promenad och idag intervaller runt ån. Man kan säga att jag är igång lite lätt.

Hiit timer låg på åkpåsen och dagens intervaller blev 30 sen high intensity och 60 sek low intensity. Det räckte gott och väl. Tror det blev 12 intervaller. 18 min aktiv träning med andra ord plus lite promenad inna och efter. Jag körde inte på som en galning men ändå rätt så bra tempo. Man måste ju börja någon stans.

Idag har  det har gått 7 veckor sen snittet och jag känner inte av det alls. Kände lite när jag körde latsdrag men inte så det var någon fara.Det gick åt ett par klunkar. Just Hiit är sjukt bra träning. Hjärtat får jobba, det bränner fett effektivt och det blir mer explosivt för musklerna är vanlig jogging och det bygger muskler. Under tiden jag var ute så var Jocke på gymmet och tränade. Nu blir det mys i soffan innan vi ska pysa iväg till vänner.

Välbehövlig stretch. Kändes allt här och där. Shit vad otränad jag är. Men jag borde snart vara på banan. Skönt att få upp flåset lite nu till en början  men snart blir det fokus på att bygga upp rumpis igen 🙂

När jag var gravid fick jag hem dessa skor från Nike (tack) men mina fötter var så svullna så jag fick inte på mig dom. Men idag invigde jag skorna och shit vad sköna. Riktiga löparskor med bra dämpning och tight fit. Eller dynamic fit om Nike får bestämma. Så är Ni ute efter ett par löparskor kanske dessa kan vara något?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Kan börja med att önska gott nytt år .! Älskar att läsa din blogg. Du är så ärlig rakt igenom.!
    Jag undrar om det är en app du har laddat ner när du kör hiit och vilken i så fall. Jag tänkte testa det när jag är ute på mina barnvagnspromenader 😉 by the way så låg vi nog på bb samtidigt 🙂

stats