Italiensk pizza i Miami | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Italiensk pizza i Miami

Jag har ju några till Miami inlägg att riva av. Maten i Miami är svindyr om man ska äta bra mat. Vi är sjukt kräsna när det kommer till mat och just mat är en stor del av våra resor. Jag lägger hellre pengar på god mat och goda viner än shopping. En kombination är så klart bäst 🙂 Tänkte göra en liten guide på matställen på Miami beach: Det finns massvis med bra ställen down town men där var vi aldrig.

Ett ställe som jag gärna hade testat var Juvia som ligger på taket med fin utsikt. Sushi samba har jag hört från fler håll ska vara riktigt bra. Vi haffade en burgare på Shake shack som är ett billigt ställe men svinsaftiga burgare. Perfekt om man vill ta något snabbt och gott. Dock var pommesena inte i min smak. Gott kött hittar man på Meat Market. Ska Ni äta inomhus så måste männen ha långbyxor. Det kan ju vara fullt utomhus. Vi käkade på The Dutch som ligger på The W som Ni vet. Vi tog in flera olika rätter som alla åt av. Allt var så gott. Tror de bättre hotellen har bra mat generellt.
IMG_0595

En kväll letade vi oss fram till Visa-O1 som är en pizzeria som nästan är omöjlig att hitta. Adressen var inte svår att hitta men man förstod inte vart man gick in. Helt plötsligt dök det upp en tjej och sa kom med här och vi gick in i en gränd och sen in genom en bakdörr och där var det 🙂 Italiernare som ligger bakom stället så det är verkligen genuint och bra priser.IMG_0601

Mycket gott att snaska på innan pizzorna kom in.IMG_0602

De var inte heller fy skam. Precis som en äkta italiensk pizza ska smaka.IMG_0608 IMG_0610

Alla får dessa läckerheter till dessert. Det ingår.IMG_0614

Jag och kocken 😉 Detta var en lite annorlunda upplevelse och vi fick god mat och gott vin för ett bra pris. Lätt värt ett besök.

btw miami

Nära hotell nummer 2 – Mondrian hittar man BTW som är ett avslappnat ställe som serverar amerikansk streetfood. Vi beställde in en varsin Budweiser som var lika stor som mitt huvud. Hade vi vetat det hade vi kunnat dela 🙂 Jocke tog en burgargare och jag några tacos. Också ett lite billigare ställe och kul att få uppleva lite amerikansk street food.

Ja nu har Ni några middagstips om Ni ska till Miami.

IMG_5759

En taskig mobilbild från The Dutch, alltså det bara vattnas i munnen när jag ser detta. Tur att inte alla rätter var med där 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats