Charlotte "glitzy" Josefsson

Jag är så dålig och lite gott & blandat

Jag vet ju att Ni älskar outfits men jag har bara inte hunnit med. Lite synd då jag har varit rätt så fräsig den senaste tiden. Men ska försöka bättra mig. Kan ju bjussa på tre skabbiga mobilbilder så länge

Grab that ass. Kjol från Lindex och Linnet är Cissis då jag hade glömt mitt i bilen. Väska Balenciaga. Övervägde att sno Emelies Chanel den kvällen.

En gammal klänning från H&M och skor från Missguided.eu. Bilen är en Range Rover.

Alla borde ha en vit bomullsskjorta i garderoben. Snyggt till precis allt. Perfekt att dra över bikinin också även om jag oftast snor Jockes linneskjorta på stranden. Jeansen är Lewis 501 skinna, Så trevliga. Glasögon från Triwa.

På tal om solglasögon så är jag lite lätt förälskad i mina nya från Ray Ban som jag haffade i Palma. Glaset är utskuret i en bit och sen monterad på ramen.

Bilden til höger är utfyllnad, det är bilden till vänster jag ska skriva om. Men vi kan ju nämna min lilla Toker som använder sina öron som hållare till kronan. Hon är ju för söt den där lilla bönan. Hon är rätt så rolig. Kan man ha humor när man är 8 månader?

Jag var tillbaka med Lillan hos veterinären för att ta lite nya prover igår. Står vid ett vägljus och ser snuten i backspegeln. Svänger av och undrar ”är det 40 eller 50 här? Äsh, jag kör 45”. Blinkar in på en liten genväg och snuten efter och då förstod jag att de kommer stoppa mig men jag visste inte för vad. Blåljusen åker på. Suck liksom. Tydligen så fick jag inte ha Lillan på Stellas bilstol för jag såg inte ut helt och hållet genom sidorutan då.
Polisen efter att ha predikat en stund: Körkort tack
Jag: Det har jag inte med mig. Jag var sen till veterinären och hittade inte plånboken så jag sket i den och nu gör du så jag blir ännu mer sen.
Polisen: Ehh? Personnummer då?
Jag: 820916-xxxx
Polisen: Ja du har ju körtkort i alla fall. Du kommer undan idag men sätt katten där bak innan du åker vidare
Jag: Men jag är ju sen och det är ju bara runt hörnet.
Polisen: Nej du åker ingenstans innan du sätter katten där bak.
Går ur bilen och flyttar bak och då säger den andra polisen ”Sätt bälte runt buren”
Jag: Men det kan det väl inte vara lag på?
Polisen: Gör det nu bara
Jag gör det, men blir ju inte korrekt eftersom buren är avlång och rundad så bältet glider typ av. Ja det var denna gången. Undra hur många gånger jag har blivit stoppad? Men oftast är det ju för att jag kör för fort.

Innan vi avrundar vill jag bara nämna Teoxane igen. Första gången jag använde produkterna, eller efter några veckor så blev jag ju typ golvad av resultatet. Att krämerna slätade ut huden, raderade små linjer var ju något som jag trodde var påhittat. Men icke. Jag har kört med andra krämer ett tag och gick tillbaka helt till Teoxane igen för några veckor sen och fick nästan samma upplevelse igen. Fasen så bra de är. Om man ska välja ut 2 produkter så är det krämen och serumet som gäller. Köpes här>>

Läs gärna mitt första möte med Teoxane här>> Så tjatigt att dra upp allt igen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica

  Hittar inte solglasögon på Triwa, de är supersnygga! Kan du länka? Tack för en bra blogg med skön och äkta energi!

 2. Jojje

  Du kör som en kriminell! Gangsterbil och allt…. haha 😉
  Ja det är bäst att du lyder polisen haha
  Så när ska du kicka igång podden då? va va va? Dina knasiga stories hade troligen blivit kryddiga…. haha

 3. Sani

  Haha men va.. Vadå bälte till buren? Har jag aldrig haft. Har tom katten lös vilket man inte ska men blir så ibland 😅

 4. Anna

  Vilken kräm är det du rekommenderar? och vilket serum? Tack för en väldigt peppande blogg som (för mig med livsångest) verkligen visar på att livet inte är slut när man får barn! Tack! 😀

stats