glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Jag har hittat livets mascara

Jag fick med en mascara i något pressutskick från Eyeko och jag är helt såld och väldigt glad att jag upptäckt denna mascara.. Den bygger volym, längd och gör dom fylligare. Dessutom sitter den där den ska hela dagen. Normalt sett om jag tränar kan mascaran färga av sig lite på ögonlocken samt att den kan ju rinna om man svettas rejält. Men denna varken kladdar eller smular. Den ser exakt likadan ut innan man ska tvätta av den på kvällen som på morgonen när man satte på den. ÄLSKAR!! Jag är så jäkla glad att jag äntligen har hittat en GRYM mascara som dessutom inte testar på djur.  Loreal med flera har ju valt att finnas på den kinesiska marknaden och då är det en tredje part som testar produkterna på djur innan de kommer ut på marknaden i Kina. Så när företag som Loreal med flera påstår att de inte testar på djur kan jag tycka att man blir lite lurad.

Den jag har har testat heter Black magic mascara och finns här. NI MÅSTE TESTA!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats