glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Jag hjärta den där koftan

cardigan

Den här bilden dök upp i mitt instagramflöde i går kväll och jag gick in direkt på Selected Femme och den fanns endast kvar i M men det gör inget. Vill ofta ha dom lite större i modellen. Nu när jag skulle in och hämta länken till Er så såg jag att den bara fanns kvar i L så skynda Er om Ni också ska ha en. Här>> finns den.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helene

    Hej, gick just in på Selected femme och klickade på S och den lades i varukorgen, så det verkar som den finns i alla storlekar. Har dock inte slutfört beställningen, så kanske man får meddelande då att den inte finns, fanns det borde ju synas direkt när man försöker beställa den…

stats