glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Käklinje och haka med filler

Ni har ju sett lite glimtar här och där om min ”nya” haka och käklinje som Läkare Orsolya på Faceboost gjort. Eller käklinje kanske är fel att säga då vi endast fyllde lite baktill – Där ni ser att det är ritat med vitt. Vi ville vara försiktiga och lägga lite till en början.  Jag vill inte ha ett för kantigt ansikte utan jag var ute efter lite mer tydlig linje mellan hals och käke. Jag uppskattar att Orsolya inte är en injicerade som bara vräker på som vissa gör 🙂

Ps. Ser ni mina pigmentfläckar i ansiktet?  Eller hur kan ni inte se dom 🙂 Så jäkla trist. Räcker med att solen kikar fram så kommer dom. Inte ens spf kan hålla dom borta.

Här ser ni en bild före och efter. Lite mer haka samt tydligare käke. Så nöjd. Orsolya är så duktig och att hon är läkare känns extra säkert och tryckt. Det finns många kärl i ansiktet och att göra ”ett hål” med en nål först för att sen föra in en trubbig nål som inte kan sticka hål på kärlen känns bra. Vet att många sprutar in filler med vassa nålar både här och där och om man har otur kan man få filler i ett kärl och då kan det uppstå komplikationer. Det gör duktiga och seriösa injicerade också ibland men men större kunskap och respekt.

Hur som helst så vill jag eventuellt fylla lite till vid käken och kanske hela vägen. Ska rådfråga Faceboost. Är väldigt sugen att körs botox i armhålorna så att man slipper svettas. Jag svettas lätt och de giftfria deodoranterna fungerar inte på mig så detta är ju ett alternativ. Hur som helst så är det dags att fylla på mellan ögonbrynen och i hakan. Vill även lägga lite filler i underläppen för att få tillbaka tappad volym som kommit med åldern vilket kommer resultera i en ännu bättre profil 😉 Ska boka in en tid asap nu när hon är tillbaka från semestern.

Bokar gör Ni här>> 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Hej! Har följt din blogg genom åren och då sett dina olika behandlare. Stina, Anita, Bauer bland annat tror jag och nu Faceboost. Har själv gått hos vissa av dem. Förstår om du inte har möjlighet att vara helt opartiskt i och med eventuella samarbeten eller om du inte vill tala allt för illa om dina tidigare behandlare men skulle vara intressant att höra om dina erfarenheter. Fördelar och nackdelar med olika behandlare, vilka behandlingar som varit bra och vilka som varit mindre bra, varför du bytt osv? Vad jag minns har du skrivit positivt om alla/de flesta?
  Trevlig helg?

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Hej,

   Jag vill inte tala illa om någon men jag ska svara dig.

   Stina slutade jag med för att hon skulle flytta. Anita för att hon kändes lites stressad på slutet samt att jag var sugen att testa någon ny. Angelica är duktig men utan att säga för mycket så skar det sig lite mellan våra personligheter….Jag har alltid varit nöjd med alla i samband med de inlägg jag har gjort. Jag har delat med mig för att jag har velat. Lite det min blogg går ut på. Min teartrough blev inte så lyckad med Angelica sist annars har jag nog inget att klaga på hos någon förutom att alla alltid ska envisas med att sätta botox längst ut på brynet som jag vet sedan innan inte blir bra. Men de har fått testa en gång trots att jag sagt att det int blir bra. FaceBoost lyssnade och gjorde det inte 🙂 Faceboost känns så bra för att hon är läkare, väldigt seriös och försiktig. Känner mig väldigt trygg med henne och hon är duktig även om är relativt ny. Hoppas du fick svar på dina frågor?

stats