glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Säg hej till mitt nya hår

Utgångsläget. Dassigt, tråkigt, för lång utväxt och för varma toner.Min Mickis har fått barn så det var dags för mig att hitta en ny frisör. Jag var sugen på miljöombyte och efter lite research så föll mitt val på Linda E på Skapa i Linköping. Så här i efterhand är jag sjukt nöjd med mitt val.Jag ville slinga upp håret men ändå behålla lite mörkt i botten. Jag ville ha olika slingor så håret blir sådär naturligt levande. Min egen bottenfärg har kommit ut och den vill jag behålla. Önskan var också lite kallare toner. Linda får 10 p av 10 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats