glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Katastrof i barret

ombre

Jag skulle ju som sagt till frissan samma dag som jag blev inlagd och redan då var det hög tid att piffa håret. Nu snart 2 veckor senare är det katastrof. Men herregud alltså. Utväxt, för långt, torrt och bara allmänt matt. Hade gärna fått se ut som på bilden 🙂 Vill så gärna göra nya fransar också. Missade min förra tid så har inga kvar nu :/ Vilken skillnadet det gör alltså. Man känner sig så mycket piggare med lite lashes som öppnar upp blicken.

På torsdag ska jag äntligen till Michaela och tanken är väl att:
* Flytta upp ombren / sombren
* Klippa av en bit. Håret växer som ogräs just nu
* Kanske ljusa upp bottenfärgen?
* Kallare toner på längderna

Är lite sugen på en gråare ton, men kanske är för kallt för mitt ansikte? Men å andra sidan så släpper ju oftast såna toner väldigt snabbt. Vi får se vad Michaela tycker.

grey-hair

Bilder: Pinterest

Hade man haft lite mer hår kanske jag hade bett M fläta som på bilden. Lite kul för en dag eller två. // Snygg färg men är osäker om det är något för mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats