Charlotte "glitzy" Josefsson

Kemiska peeler är da shit. PUNKT!!!!

IMG_7597

Kemiska peeler för fejan är da shit. Så fina resultat plus att jag älskar micro needeling SÅ BRA!!!! Kanske bästa jag har testat och vill absolut göra en till kur. Men tror inte jag hinner med tanke på att vi ska dra till Miami i april och sen kommer ju sommaren. Får vänta snällt till hösten?

Tänkte hylla den senaste kuren jag gjort som är en kemisk peeling. Dermalogicas nya ”BioSurface peel” Gjorde ett mer ingående inlägg om själva peelen här>>  Huden har fått en jämnare ton, mer lyster och tar bort fina ojämnheter. Man får inga direkta reaktioner efter. Jag fjällade lite efter första behandlingen men inte de andra. Kan varmt rekommendera den. Finns ju så många olika peeler och de flesta jag har testat är bra men de finns de som knappt ger något resultat. Men alla på Hudvårdsrummet älskar jag.

Hudvårdsrummet har alltid erbjudanden varje månad. Spana in månadens här>> Jag såg att de hade 40% på nuvarande lager från Mene & Moy. Då måste man passa på ju.

Nu ska jag boka in en porrengöring och en till tid för en  ny kemisk peel om vi hinner med det innan Miami. Huden måste vila från solen efter en peel nämligen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Vet du något bra hudställe i Sthlm av samma kaliber som Hudvårdsrummet?
    Eller om de kanske kan tipsa om någon?

    Vore superuppskattat!

stats