Kör en liten minuslista | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Kör en liten minuslista

Den här dagen fanns det inget på minuslistan

På minuslistan senaste dagarna.
Vissa dagar är sämre än andra. Först så fick jag en spricka under lilltån, ni vet en sån där spricka som går upp hela tiden och gör ont som man.  Sen glömde jag en bajsblöja i en stekhet bil, Ni kan ju tänka Er hur det luktande när blöjan hade marinerats i några timmar i värmen. Sist men inte minst, kliver jag in på ICA och känner att mensen kommer. Har på mig de minsta stringtrosorna Ni kan tänka Er och dessutom slappa. Kjol över det så klart. Var livrädd att det skulle rinna längs benet. Knatade bort lite stelt till toan och in med papper i trosorna och sen in på apoteket och tryckte i mig värktabletter då jag får ryggont from hell.
Var ju faktiskt en till tråkig grej som hände idag. Fick syn på glassbilen och gasade ifatt och tänkte att nu ska jag äntligen få testa lakritsbåtarna. De var så klart slut. Tur att hela frysen är full av annan glass. Har precis tryckt BJ och nu äter jag ostbågar – mensmonster. På tal om BJ, jag vill helst äta glass utan mjölk för djurens skull men deras mjölkfria är ju så äckliga. Suck!!!
Världsliga problem jag har va?
I nästa inlägg på minuslistan ska Vi snacka springmask. Inte alls kul och det jag precis skrev är inte alls tråkigt om man jämför.
Nu ska jag gå å spy då jag mår illa av allt skit jag stoppat i mig. Chipp!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Hejsan, Undrar vart man kan hitta kjolen du har på bilden? Väldigt snygg. För ett tag sedan skrev du om att ta bort tatuering. Jag undrar om du vet ngt om Federal i Linköping.? Ha en bra dag, Jessica

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Hello,
   Den är från Lindex, 2 år gammal. Så rätt så kört tyvärr 🙁
   Ja du tar bort tatuering hos Lanas Beauty i Linköping. Jag tyckte Federal kändes så där seriösa när det kommer till lasern faktiskt. Vi pratade om det när jag var där och piercade mig en gång. Kör hos Lana och hälsa från mig 😉 Ska snart dit själv

Annons
stats