glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Lampa gjord av Miklo

lampa 1

Fick en liten överasskning av Jockes brorsa Vicke här om dagen när jag var och kikade på vårt snygga trappräcke som han har gjort till oss. Han hade även gjort en lampa som jag nämnde för ganska länge sen att jag ville ha. Han hade dessutom snappat upp min idé helt och hållet. lampa 2

Om Ni vill haffa en själv så kan NI besöka hans hemsida>>lampa 3

Armarna är flexibla och de håller lampan på plats. Jag köpte en medelstor lampa. Större går ej. En vanlig fungerar bra också. Man kan ha lite efter sin egen smak.lampa 4

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats