glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Levis 501

När vi var på Levis för några veckor sen hade fått in dessa nyheter. Klassiska 501:or fast skinny. Just denna tvätt heter clear minds. Kommer  nog slå till på en till färg. Känns ovant att inte ha typiska stretch jeans.

Nu ska jag och Stella åka och titta på en bil och se hur bra barnvagnen får plats. Vi har ju en Range Rover sport och är nu sugen på att köpa en Evoque också. Vi har bara haft en bil sen i oktober och det har funkat när Jocke jobbat borta så mycket men nu börjar det bli lite jobbigt att bara ha en bil.

Tanken var att träna innan men jag är så sjukt trött så jag pallar inte. Samma igår. Hon har sovit sämre nu igen och även på dagen igår. Suck.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emmelie

  Hej! Grattis till er bebis! Hur tycker du jeansen är i storlek? Normala? Läste någonstans att dom är väldigt smala nedtill, såpass att vaderna knappt får plats, håller du med? Dom är såå snygga. Hundra frågor pga bor ute i skogen och måste beställa via nätet. Hoppas du snart får sova lite bättre!

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Tack:)

   Jag provade 27:or och var nöjd. Killen i butiken tvingade på mig ett par 26:or just för att de töjer sig lite och det är jag glad över. Jag vill ha mina tight även om det är snyggt när de är lite lösa. De är normala. Beställ 2 och skicka tilbaka annars 🙂

   Det hoppas jag med. Är som en zoombie idag.

stats