Charlotte "glitzy" Josefsson

Linköping – Boden

IMG_0497

Precis innan vi skulle åka kom jag på att jag glömt att ta in grannens post.

IMG_0499

Stress, stress. Vill inte missa planet till Boden. Jocke hade tydligen kameran i högsta hugg 🙂IMG_0501 (3)

Min snubbe var lite mer stylish än mig. Väl framma på Arlanda tog vi en parkering nära terminalen. Orka med långtidsparkeringarna som kräver buss till terminalen.

IMG_0479

Vi käkade en snabb lunch på Joe and the Juice. Önskar att Linköping hade detta ställe. Sjyssta mackor och nyttiga juicer.

Ni som hänger med på snap och instagram har redan sett en del sen i går morse. Lite kundvagnsrally och annat 🙂 Glitzan både på Snap och IG.

Vi hann inte vara länge hos Jockes farbror innan vi stack till festlokalen (vi är uppe för bröllop) där det var massvis med folk som hjälpte till inför den stora dagen. Det är en helt annan mentilatitet här uppe. Alla hjälps åt och umgås på ett annat sätt. Neråt i landet är alla så jävla upptagna och stressade hela tiden. För att planera in en middag med vänner kräver flera veckors framförhållning. Vi har mycket att lära av norrlänningarna.

Jag är helt slut och är så trött så jag nästan mår illa. Tror allt kommer i fatt en när man tvingas varva ner. Känner mig ändå stressad då jag inte hann jobba något igår :/

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats