glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Lite mixat

Mammi och pappi var här fredag till lördag och vi drog och Käkade pizza på Bestia. Bästa pizzorna i stan. Beställ en Burrata. Finns inte på menyn men görs på beställning.

MUMS!!! Vill Ni ha smält mozzarella på så får Ni beställa en pizza från menyn 🙂

Men tjena. Hann med en outfit i spegeln innan det var dags att dra till Föris och sen min praktikplats. Jag har att göra kan man säga. Dagarna swishar förbi. Älskar att jag kan träna på deras gym så att man är färdig med allt sånt när man kommer hem,

I måndags var det Studiedag för Stella så vi åkte till IKEA och shoppade dynor till vår soffa ute. Vi har bestämt att den får hänga kvar ett tag till. Inte hittat något annat som känns 100% än.

Stella swischade fram och tillbaka på vagnen.

Vill passa på att visa upp vår nya vagn, Det är ett samarbete med Jollyroom och Hamax och jag kommer göra ett inlägg med bara vagnen och recensera den noga men vi älskar den så kan liksom inte hålla mig. Måste visa Er en liten glimt av den. Stella vill nu mer bara åka vagn “mera fart”. Som Ni ser sitter det ett jogginghjulframtill. Satte på det lite snabbt denna kväll.

I torsdags kväll tog vi en provtur upp till REKO marknaden för att köpa ägg och grönsaker. En sån härlig kväll så vi passade på att stanna i en lekpark på vägen hem. Glömde bort tiden så Jocke ringde till slut och frågade om vi skulle komma hem 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats