Charlotte "glitzy" Josefsson

Lite nytt

bxx light

Om jag älskar vår skylt från Bxx lght? Ohhh yes !!!! Ett sånt bra köp.

Vi har även gjort om i hallen så den är äntligen klar ett år senare. Vi köpte ju plåtskåpen på blocket och jag har inte kunnat bestämma hur vi ska inreda hallen men sen föll allt på plats för några veckor sen och vi är så nöjda. Ska försöka fota någon dag så att bilderna gör den rättvis.

Sen har vi ju mitt kontor som nu mer även har en gästsäng som snart är helt klart. Ska Ni också få se. Har tillverkat en egen lampa dit också. Kanske ska börja sälja såna? 😀ferm living

Vi har en ny pappershållare i köket från Firm Living som jag köpte på 200 kvm här i Linköping. Den borstade mässingen passar perfekt till de nya spottarna i köket som är svarta med borstad mässing. rug zara home

Senase två åren eller mest det senaste året har vi hittade vår stil som jag tror är kvar för att stanna. Förr var det kantiga stilrena möbler och ganska opersonligt. Nu mixar vi alla typer fast det finns en samspel. Jag ångrar att vi inte valde ett annat kök så här i efterhand så det skulle harmonisera mera med övrig inredning men ett kök är inget man byter ut, men man kanske skulle lämna in luckorna på omlackning någon gång. Vi vill ha matta luckor och inte högblanka. Vi har även haft en svart och vit matta från Pappelina i köket som nu ligger på blocket och den ska ersättas av mattan på bilden. Tror den kommer bli grym där. Finns på Zara home.

main2_634864907179467542_w974_h568_cx10_cy10_cx2240_cy2140

Sen har jag letat efter en sängkappa med volang till en säng som är 60 hög. Det är ju alla kontinentalsängar och det känns som de flesta har såna idag? Typ omöjligt att hitta en sängkappa med 60 cm fall. Gav mig ut på ebay och hittade en snubbe i Indien som minsann hade alla mått du kan tänka dig. Han skickade inte till Sverige stod det men jag mailade och nu är det fixat 🙂

Ni hittar hans ebaysida här>> Jag vet att det är många som har det här problemet efter att ha googlat runt på sängkappor.

Nu ska jag inte ha en i lila som på bilden men ville mest visa Er hur det kan se ut 🙂 Allra helst ville jag ha en i linne men det verkar kört :/

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats