Charlotte "glitzy" Josefsson

Rollning nummer 3

 

IMG_0500

Wow kan jag säga efter två behandlingar med rollning hos Hanna på Hudvårdsrummet>>.   Eller microneedling heter det väl egentligen. Men rollning går smidigare att säga och skriva 🙂 Jag gillar att gå till Hanna så himla mycket. Hon är mysig, rolig och snäll plus att hon är väldigt kompetent och seriös.

Min hud har liksom blivit tjockare och fastare och nasoblobialvecken är som bortblåsta, superfin lyster. Utan tvekan den bästa behandling jag gjort och då har vi ändå ett par ggr kvar. Vart ska detta sluta? 🙂 Vi körde en repris på förra gången>> idag minus den gröna masken. Tror jag i alla fall 🙂 Men PLUS lite rygg och nackmassage fick jag idag som en start. Lyxigt värre.  Nästa gång ska vi dra på lite syror igen.

Vill man inte rolla sig så har hon lite kemiska peeler som man också får fina resultat av.

Här>> kan Ni se rollning nummer 1.

Vill Ni rolla ansiktete med Genosys så besöker Ni deras hemsida och mailar för att ta reda på vilken salong som erbjuder Genosys i din stad. I Linköping är det Hudvårdsrummet som gäller. Samma hemsida gäller om du är hudterapeut och är nyfiken.IMG_0495

FACEBOOK-ERBJUDANDE TILL ALLA GILLARE!!

Vi har fått lite ombokningar denna vecka vilket innebär att vi har lite tider vi skulle vilja få uppbokade, så vi tänkte locka med ett fint erbjudande:

Boka en ansiktsbehandling minst 60 minuter och vi bjuder dig på en ryggmassage alternativt frans/brynfärg!!
(Erbjudandet gäller tom fredag 28/2 och går ej att kombinera med ev andra erbjudanden eller rabatter samt ej presentkort. Gäller endast nybokningar.)
Uppge Facebook vid bokningen för att få din extrabehandling.

Välkommen att boka – först till kvarn…..

Till deras FB-sida>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats