glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Lite nytt till Stellas rum

I samarbete med Jollyroom.seJag nämnde tidigare att varumärket By On är en ny bekantskap och jag bara älskar det. Gillar utbudet både till vuxna och barn.  Jag har än så länge en filt men ballongerna i keramik skapar ett sug, likaså lamporna, sparbössan, tavlorna, ja nästan allt faktiskt. Gillar att det riktar sig till barn men ändå har en “vuxen” touch på det om Ni förstår vad jag menar?

Hur fin är inte svanen från Jellycat? Eftersom Stella ska stoppa in allt i munnen och gärna suga på det så får svanen vila på hyllan. Inte så kul att få det där luddet i halsen kanske? 🙂 Den är rätt så stor så jag tror hon kommer tycka den är rolig när hon väl får börja leka och gosa med den. Hon har flera kaniner i olika storlekar från samma märke. 2 av dom sover hon alltid med.

Ljusboxen har Ni sett förut men kunde inte låta bli att fota av den när det var mörkt.

ÄLSKAR den här bordslampan. Den ger ifrån sig ett sånt behagligt ljus och höjer mysfaktorna i rummet. Tror dock den kommer få flytta till byrån när den väl kommer. Vi får se. Finns även i form av moln och stjärna som Ni kan se under varumärket Cloudberry

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats