Charlotte "glitzy" Josefsson

Lite uppdatering

20110929-232539.jpg

Tog sovmorgon i morse till nio. Jag behövde det. Startade dagen med en varm macka och kaffe framför mailen. Sen har det varit jobb hela dagen med avbrott för lunch då jag lagade en god pad thai och den avnjöts framför datorn. Jag måste sluta äta frulle å Lunch framför datorn. man behöver avbrott.

Vid fem drog jag till gymet och körde spinning express. Mitt första spinningpass sen typ i vintras. Gick bättre än vad jag trodde. Men inte alls lika uthållig i benen som förr. Det blev träning i tisdags också. HIIT och lite styrka.

Efter gymet åkte jag till soloteket å städade. Har slappat lite framför tv:n ikväll och jobbat. Nu ligger jag i sängen med senaste numret av plaza interiör.

I morgon står jobb, fransförlägning, träning och middag på stan på schemat. Två grymma fester i sthlm lockar men jag pallar fan inte.

Just det. Jocke plockade bort mina stygn ikväll. Jag har inte tid eller lust att gå till vårdcentralen. Så nagelsaxen åkte fram. Efter stygn nummer 2 började jag svettas å må illa:) men nu är dom borta. Skönt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats