Charlotte "glitzy" Josefsson

Vanessa Dress by Glitzy

Klockan 6 i morse gick bilen mot Tårsås och jag kom hem vid 19:00. Har sedan jag kommit hem suttit framför datorn och jobbat och surfat lite. Surfade in på Nelly och såg detta:

Nu har det kommit in ytterligare två klänningar till från Glitzy på nelly. kan inte alla kläder komma upp nu:) Man känner sig riktigt fin när man bär den här. Kjolen är fylld med tyll för att göra den fluffig. Utmaningen att designa för Nelly var att designa för ”Nelly-kunden” och inte för ”Glitzy-kunden”. Det här är ingen typisk klänning som representerar mig.

Nelly:s exklusiva skokollektion White Label med skor i äkta skinn har nu lanserats och detta är min favorit:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anelle

  Hej!
  Har börjat kika in på din blogg allt oftare sen föreläsningen. Ville bara säga att det var jätteroligt att få träffa dig och blev väldigt inspirerad av din föreläsning! 🙂
  Ha det bra!

  /Anelle

 2. helena

  Haha förklarar en hel del när du säger att du designade för nelly-kunden- själv hade man känt sig som en blandning av en tulpan och en ung tonårstjej som inte vet vad hon klär i! Men tror faktiskt att detta kan sälja bra ändå, och en riktigt designer ska ju kunna anpassa sig;)

  1. Charlotte Josefsson

   Det som sålde bra på glitzy.se säljer automatiskt inte bra på nelly. så jag fick ta till mig hur nellykunden såg ut och fick ta fram styles utifrån det. Nelly skulle aldrig godkänna ett plagg som inte säljer bra. SÃ… nu håller vi tummarna:)

stats