glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Mamma är avis på mig

Hejsan!!!
Det var ett tag sen jag bloggade nu så jag förstår att Ni har längtat ihjäl Er. Min mamma har sagt flera gånger nu att hon ska sluta shoppa kläder och skor till mig då jag har så mycket kläder och att det faktiskt är hennes tur att uppdatera garderoben nu. Men när vi var på stan förra veckan så köpte hon ändå den här byxdressen till mig. Hon sa att den var för fin för låta bli. Förstår inte det där när man säger en sak och gör en annan. Förstår inte varför hon skäller på mig för när jag gör saker som hon säger att jag inte ska göra. Så konstig logik.
Väl i kassan så började hon och tjejen där snacka om att de var så avis och önskade att byxdressen fanns i deras storlek. Men hallå, jag vill inte ha samma kläder som min mamma. Grow up!!Anyway så är ju dressen så fin och så härlig. Så i lördags sa jag till Mamma och pappa att nu drar vi till Vallastaden och kör lite outfit bilder, eller jag kan ju inte göra mig förstådd med tal så jag körde teckenspråk, lärt mig på föris. Just ja, kaninen är också ny. Fick den av pappa. Nu ska vi tydligen namnge alla kaniner här hemma då jag har så många #bortskämd. Denna ska i alla fall heta Alice.Där är min skäggiga pappa. Vet Ni att han hade väldigt långt skägg förut. Nu kör han kortare vilket jag och mamma tycker är lovely.Hey, kolla in mina fina sandaler med fluff. Mamma har ju svarta med fluff från Puma, tydligen trendigt och jag vill ju vara lite trendig. Just ja, H&M komme de ifrån om någon undrar. Det var riktigt varmt så mina kinder blev alldeles röda av allt springande. När mamma och pappa inte orkade jaga mig längre så drog de med mig till Bestia och jag ropade in en smarrig pasta. Älskar Buffalo mozzarella men burrata är nog snäppet godare. Man kan säga att Burratan är kund, Buffalo drottning och vanlig mozzarella är prins eller prinsessa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats