glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Mår illa…

tip1

En fet yacht 🙂

…av småsinta människor som inte kan unna andra framgång utan hellre sitter hemma och ordbajsar bakom datorn.

Jag läser inte många bloggar (förutom att jag plöjer en del ShapeMeUp-bloggar vilket är mitt jobb :)) men en av dom är Danis>> Hon lever inget vanligt svensson liv och har sen en tid tillbaka en pojkvän som verkar vara ganska laddad med pengar. Nu sist la hon ut en en bild på en fet yacht med rubriken “Where Im gonna stay in Ibizza with my boyfriend”. Nu var det förvånansvärt få bittra kommentarer men det kan vara mycket mer. Varför?

När jag såg bilden tänkte jag “men va fan. Jag vill också bo på en sån där fet båt. Jäkla skitunge”. Jag blev lite avis men jag missunnar henne inte det hon har idag. Utan jag motiveras istället av det.

När jag tänker efter så följer jag bloggare som är “osvenska”. Tjejer som inte lever det typiska svensson livet. Inget fel men det. Jag lever det själv men jag inspireras av dessa bloggar och unnar dom verkligen all framgång.

Jag avskyr människor som kastar skit i kommentarer på personen bakom bloggen. Har man tagit upp ett ämne för diskussion är det en sak. Men att man skriver till någon “ful du är i håret”, “fula byxor du köpte” osv. När jag läser bloggar så klart jag tänker såna här tankar ibland. Men jag sparar min kommentar tills jag har något positivt att skriva. Vad tjänar jag på att vara taskig mot den här personen? Ingenting!!!!!!

När jag får kommentarer från andra tjejer som “Fan vad snygg du är”, “Du inspirerar mig” och “Snygg kropp du har” osv då tänker jag alltid vad härligt att det finns tjejer som har så bra sjölvförtroende och är så säkra i sig själva så de kan berömma andra tjejer. Jag tycker alla borde försöka ändra sitt tankesätt och inspireras och glädjas av andras framgång. Och då pratar jag inte bara pengar utan det kan vara andra saker som man kan mäta i framgång.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Älskar att trycka upp grejjer i fejjan på avundsjuka människor!!!
  Önskar att du bodde i Sthlm, då skulle jag anställa dig som min PT kosta vad du vill!!!
  Älskar din kropp (platoniskt dåra…) och dina tatueringar! Ska snart göra min första, liter nervös!
  Kan inte du göra ett inlägg om dina tattos? Ska såklart kolla om du inte redan gjort det, isf så var det inget 🙂

 2. Jojje

  Värst vad du grinar! 😉
  Fruntimmer alltså…. SWOOP!

  Du har ju alla dina bloggmiljoner hehe..
  Men det är ju bra att du har någon att följa..även de rika ska ju ha något att spana in 🙂

  Har beställt boken om Pharrell Williams.. miiiin största förebild.. så jääädra grym.. och han gör bara coola saker och fläskig musik.
  BLING BLING!

   1. Jojje

    Yäääää!
    Kaxiga böcker är det bästa! 😉

    Undrar om DLB ska smälla upp en bok snart.. hoooo ääär cool!
    Fan vad de fläskar på.. senaste året har de exploderat marknadmässigt..

 3. lår-FETT!

  Det här inlägget gillar jag skarpt – bra skrivet och jag kan inget annat än att hålla med till 100%. Missunsamhet är en vanlig och samtidigt oönskvärd egenskap.

  /lår-FETT!

stats