glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Renovering pågår

20130730-222638.jpg

Före och efter. Naglarna växer fort så jag panikbokade en tid hos Johanna>> Älskar gelish. Sitter som sten och naglarna håller sig snygga länge. Slog till på en pastellig färg som Ni kan se. Väldigt olikt mig. Kanske är det där semestermodet jag är i som påverkar mina val 🙂

Lite mörkare toner i oktober 2012

I em ska jag till Lotta>> och fixa håret som är KATASTROF. Har säkert 1 cm utväxt om inte mer plus att det är solblekt och torrt och slitet som fan. Det ryker nog några cm på längden 🙁

Hann aldrig gå innan Lotta gick på semester och vägrar ju att gå till någon annan:) Var där 11 juni sist. Herregud så länge sen. Går ju var 4-5 vecka annars ju…..

Sist men inte minst ska jag till Lina>> och fylla på mina fransar på söndag. Jag älskar mina fransar och är så jäkla nöjd med Lina och märket på fransarna hon använder. Bra pris också:)

En sak till faktiskt. Måste boka in fotvård. Gillar inte mina fötter just nu. Får se vilka som får mitt förtroende här i Linköping.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. I

  Bra skrivet översta inägget! Jag blir också inspirerad när man ser sådana saker. Och DU är en riktig inspiration när det gäller allt!
  Och här är du skitsnygg i håret, jag vet inte vad jag ska göra med mitt nu, ville spara ut till långt, men nu är jag trött på det och det tar tid att tvätta. Du är jämt snygg i håret så har du några tips? Kramilikram

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Den heter nog inget. Lotta blandar ju till en färg efter mina önskemål. Men vet att det är lila pigment i. En kall brun färg med lila toner typ:)

stats