glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Maskeradkläder

Betalt samarbete med partykungen.se
JAG ÄLSKAR verkligen maskeradfester. Hur roligt är det inte att klä ut sig? Tyvärr anordnas det alldeles för få  fester med teman i vår vänskapskrets. Med andra ord kanske det är dags att ändra på det. Partykungen har massor av maskeradkläder och andra roliga tillbehör som sätter guldkant på festen som fotoprops och dekorationer som exempel.

När det kommer till maskerad är det bara fantasin som sätter gränser. Partykungen har allt som behöves till en läskig och spöklig halloweenfest, fantasifulla teman, roliga hattar till hattfesten, nostalgifester eller varför inte bjuda alla gäster på en resa till Mexico?
Om man vill ha en maskeradfest eller en fest med tema så kan man alltid bläddra i Partykungens sortiment för att få idéer och inspiration. Jag fick syn på en mankini och kom då att tänka på att man nog kan hitta en hel del kul till svensexan eller möhippan också.
Om jag nu ska ta och anordna en maskeradfest så vill jag ha valfri klädsel. Då kan alla verkligen släppa loss och köra sitt eget race. Det skulle dyka upp en nunna, superhjältar, en naken kvinna, teletubbies, stekt ägg, Super Mario, Pippi Långstrump, skelett, en snopp osv. Finns hur många roliga dräkter som helst. Gud vad sugen jag blev på maskeradfest nu när jag satt och skrollade.
Inredning, man måste bjuda till där också. Jag skulle nog tänka fantasivärld. Under kategorin Dekor och Rekvisita finns det gott om fräsiga prylar att välja mellan. Nu är det bara planering och inbjudan som ska ut. Kommer Ni? 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats