glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Ta bort påsar under ögonen med filler

Hej mina solstrålar,
I förmiddags var jag och tränade. ÄNTLIGEN!!  Blev bara ett pass förra veckan. Nu sitter jag med datorn och är sååå fokuserad. Stella ska hämtas om 1,5 timme.  Vilket mens-monster jag är nu. Jag har typ våldtagit skafferiet på allt som inte är nyttigt. Åt en vegetarisk sallad till lunch för att flörta lite med mitt samvete och kanske för att göra ett uppehåll i misshandeln av min kropp.
I går var jag och Stellis hos Angelica som jag skrev i föregående inlägg. För att dra allt kort igen så för VÄLDIGT många år sen opererade jag bort fett under ögonen som jag har haft sen unga år. Påsarna försvann och jag blev slät och fint. Efter ett antal år kom små påsar tillbaka och jag fyllde med filler. Filler under ögonen sitter väldigt länge men den senaste året hade det blivit lite ojämt plus att förr la man fillern ytligt, direkt under huden vilket gör att man lätt blir lite blå.
Sist när jag var hos Angelica på Bauer Clinic och gjorde botox sprutade hon in ett medel som löste upp den gamla fillern under ögonen. Idag var jag tillbaka och fyllde upp med filler. Denna behandling kallas tear through.
Efter att fillern försvann uppstod det torrynkor som jag hoppas försvinner nu när fillern är tillbaka 🙂  Ni ser ju skillnaden på bilderna. Duktig hon är va? Nu ska det få läka och så får vi se om Angelica behöver justera ytterligare. Idag är jag lite svullen så jag och solglasögonen är bästisar. Kunde dock inte ha dom på gymmet, jag är ju inte Mamma Kardashian liksom.
Det är tacksamt att fylla här då det håller väldigt länge. Med andra ord en ekonomisk behandling 😉
Vi diskuterade även att det vore riktigt sjysst att markera upp käklinjerna och ev. bygga lite mer på hakan men det får bli lite längre fram och se om Jocke godkänner den transaktionen till Bauers klinik 🙂
Angelica finns i Stockholm och Linköping om Ni vill boka henne och det vill Ni ju 🙂 Hon hade fått ett par avbok i Linköping denna vecka om Ni är sugna. Till hemsidan>>
Kolla gärna in @bauerclinic för fler bilder

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats