MD Formulations | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

MD Formulations

Jag har hört så mycket gott om dessa produkter och även sett väldigt fina resultat på vänner. Men jag har alltid hållt mig till andra märken.

Efter att ha testat icke medicinska produkter och ekologisa produkter så har jag insett att jag måste ha medicinsk hudvård. Dels för att det verkligen förbättrar huden (ger lyster, minimerar linjer osv) + att min aknehud kräver det.

Jag läste mig till vad som passade mig här>>  Jag har ett par tvättar att göra av med hemma sen ska jag testa på deras. Även ögonkrämen.

IMG_4456

MD Formulations Daily Peel Pads

För vem? Passar alla hudtyper

Egenskaper: Daily Peel Pads ger mild daglig exfoliering i ett enda, smidigt steg och utan irritation. Med några svepande rörelser poleras ojämnheter och döda hudceller gradvis bort för att lämna plats åt ny, frisk hud. Varje Peel Pad har en slät yta för en lättare exfoliering och en grov yta för en mer intensiv exfoliering. Padsen gör rent på djupet och är samtidigt tillräckligt milda för att användas dagligen, eller som en skonsam peeling för känslig hud.

 • Perfekt för den som vill ha en snabb uppfräschning av huden.
 • En enkel peeling som inte droppar, kladdar eller behöver sköljas av – idealisk för den som reser mycket.

MD Formulations Vit-A-Plus Anti-Aging Serum

För vem? Alla hudtyper, solskadad hud.
Egenskaper: Serum med föryngrande effekt som även kan användas i förebyggande syfte. Alpha Retinyl Complex (AHA, A-vitamin och E-vitamin) arbetar på djupet där rynkorna bildas. Du märker en reducering av fina linjer samt en ökning av fuktnivån redan efter 1 vecka. Appliceras under nattcremen. 5% glykolsyra, 5% mjölksyra, 2% A-vitamin, pH-balanserad (4,4).
Användning: Appliceras på rengjord hud under nattcreme.
Aktiva ingredienser: Kliniskt bevisade effekter på åldrad hud. Innehåller den kraftiga anti-ageformulan baserad på Alpha Retinyl Complex, en speciell blandning av vitamin A, glykolsyra, mjölksyra och vitamin E som milt och effektivt förbättrar, bygger upp och förnyar huden.

MD Formulations Moisture Defense Antioxidant Comfort Creme

För vem? Torr och känslig hud
Egenskaper: Denna rika mjuka creme verkar anti-
inflammatorisk och är en idealisk fuktgivare för en torr, mycket torr
och känslig hud.
Användning: Appliceras över hela ansikte och hals morgon och kväll. Används ensamt eller ovanpå behandlande produkt och under solskydd.

RecensionEfter att ha använt produkterna i ca 3-4 veckor är aknen borta, jag har en fin lyster i ansiktet och huden är återfuktad. Jag är så jäkla nöjda och kommer aldrig byta till något annat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica

  Hej!

  Har en fråga angående något helt annat än krämer men det är alltid intressant att läsa om bra tips.
  Du visade en outfit för ett tag sen på en tunnare jacka från Dbrand, gul baksida och resten i beige eller vitt, hur är den i storleken?
  Blev så sugen att klicka hem en men alltid svårt när man inte kan prova plagget först.

  Kram, Veronica

Annons
stats