Medicinsk hudvård som syns och känns | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Medicinsk hudvård som syns och känns

När jag var på laser och hudvårdskliniken i Linköping berättade Anna om en kräm (Crème Métamorphique) som hon själv använder och är väldigt imponerad av. En vetenskapligt dokumenterad A-vitatmin cremesom är utvecklad i samarbete med hudläkare . Jag blev så klart nyfiken och ställde 1000 frågor(att jag inte jobbar med sånt här för mig en gåta?). Anna drog fram en pärm med dokument från forskning som visar hur krämen påverkar huden.

Den lämpar sig för:

*  För solskadad hud
*  Åldrad hud
*  Acne problem
(jag prickar in 2 av 3 där)
Cremen stimulerar collagenbildningen och stärker hudkvalitén, samt motverkar hudens åldrande.

Den säljs endast hos hudkliniker.  I linköping hos Laser & Hudvårdskliniken. Den ligger på ca 570 kr om jag inte minns fel.

Den här ska min mamma & syster få i present. Perfekt! Och jag vill så klart prova den själv eftersom jag har solskadad hud och acne.

Jag är supernöjd med mina produkter från mene&moy, men det är alltid kul att testa annat också.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/1XiDc_Jmdmo" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jungii ( duong Le)

  Hejsan, Eran jacka “Lindsay & Olsen riders jacket” är ju tillfälligt slut.. det står att man kan förbeställa den. Har försökt att maila er mail på hemsidan men det funkar inte.. så jag hoppas du ser detta mail och kan svara mig,kan jag nå dig genom någon annan mail?
  vad menar ni med förbeställa, och hur långt tid kommer det ta innan jag får den?

  Skulle vilja ha i storleken S/ tunn medium… Jag har vanligtvis S i jackor men vet inte om denna jacka kommer vara “stor” eller “liten” i storlek efetrsom att jag ha rätt stora armar så tror du xs/s i storlek blir bättre eller S/ tunn medium

  tacksam för svar !

  Hotmail: Duong_le_@hotmail.com

  // Duong Le

 2. Karoline

  Jag vill passa på att påpeka att de enda krämer som har testats vetenskapligt och har dokumenterad effekt på rynkor är de krämer som skrivs ut på recept. Aberela är en sådan och är koncentrerad A-vitamin. Utan recept=ingen effekt

  1. Glitzy

   jag gör ju inte reklam? du menar att jag skriver myckte om det? ja det är ju det som intresserar mig mycket nu….men jag får väl ta tag i det och skriva mer om annat också

 3. Helena

  Deras produkter är helt grymma! Har använt dem i flera år
  (då jag bor på samma ställe där tjejerna som lanserat märket
  också bor samt håller till). Prova ex denna nattkräm:
  A-vitaminkräm Crème Métamorphique

Annons
stats