medicinsk hudvård | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

medicinsk hudvård

Har man inte bytt ut sina “vanliga” produkter mot medicinsk hudvård är det hög tid. jag tror inte ni fattar vilken skillnad det är. Jag kommer guida er genom tre märken jag har testat.

*Jag kom först kontakt med Mene & Moy genom underbara Johanna på Hudakademin här i Linköping som jag har mycket att tacka för. Tack ännu en gång för min acne är borta. Mene & Moy är helt fantastiska och utan kemisk peeling och regelbundet användande av dessa produkter hade huden inte huden sett ut som den gör idag. Den funkar kanon även om man inte har acne. Jag har vänner som använder produkterna och är imponerade. Finns att köpa på Hudakedmin eller i webshopen.
Läs här & här vad Kim tycker om märket.

*Sen fick jag chansen att testa ett märke som heter Beauty Pacifique. Jag fick testa deras mirakelkräm som ni hittar här, gå in och läs för att se vad den gör.  Jag har använt den då och då och jag gillar den mycket. Även den har hållt min acne tillbaka vilket A-vitamin ska göra i högre doser. Min sambo har använt denna regelbundet och han har fått en helt ny lyster i huden och till och med de finaste linjerna har reducerats.

*Nu till sist Jan Marini som ska vara snäppet värre. Många har förälskat sig i detta märke. Minna har testat det lite längre än mig och ni kan läsa här och här hur hon upplever produkterna. Även HIbbs och Rebecca älskar dessa produkter.

Eftersom jag hade krämer kvar från mene & moy började jag med 2 st krämer från Jan Marini. Dessa har jag använt ca 3 veckor och en annan lyster har uppkommit i mitt ansikte. Ena krämen ska jag ha till natten 2 ggr/veckan och den andra har jag varje dag 2 min innan jag lägger på en “vanlig” dagkräm.  Min dagkräm från mene & moy tog precis slut och snälla Stina skickade en dagkräm till mig med spf30 och en ansiktstvätt som jag nu ska börja använda. Till natten har jag fortfarande kvar Revitalizing Gel som jag kommer fortsätta med tills den är slut.

Så fort det har gått 2 veckor ska jag skriva om hur Jan Marini har påverkat min hud. De finns att köpa på Ellipse klinikken och de skräddarsyr en kombination av krämer som passar just mig. Så man får gå dit på en konsultation för att köpa dom.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Li

  Ska kolla upp det =) Tack för tipsen!
  Ang roaccutan så är biverkningar som jag aldrig i livet tänker utsätta mig själv & min kropp för. Jag menar om du skulle bli gravid under tiden så får man göra abort för att fostret blir helt missbildat, det säger en hel jäkla del om vad det gör med kroppen! Dessutom finns medle kvar i kroppen fler månader efter det att man slutat med det! Hua, nej det får bli kemisk peeling =)

 2. Li

  Ã… vad härlig, känner verkligen sådan glädje för din skull, akne påverkar ta mig tusan så mycket. Allt från att det gör ont till att man känner sig jäkligt ofräsch. Jag har en gräns och där går roaccutan, då får jag jobba på min självkänsla istället & ha kvar finnarna =) Men jag är ständig optimist så något lär väl komma min väg som kan hjälpa mig! Ps. Bra tips med kemisk peeling, det har jag inte provat så tillvida att Aha-syra behandling inte är det samma?

  1. Charlotte

   så tråkigt att man aldrig känner sig fräsch. varför är du emot roaccutan? jag hade testat aha-behandling innan och det hjälpte bara tillfälligt….men kemisk peeling är inte samma sak….det var det som hjälpte mig att få bort finnarna och sen har jag fortsatt med mene&moy för att hålla huden fin….men de säger ju att jan marini ska vara skitbra så du kanske ska ta ett möte med Stina på ellippse klinikken?

  2. cissi

   Roaccutan är rena rävgiftet, ät inte det! Jag gav det ett år och det hjälpte inte mot aknen men jag fick all världens andra otrevliga biverkningar (som återkommande svampinfektioner under flera år och hudsprickor). Jag var hjälpt av att sluta med p-piller och den största skillnaden gjorde just KEMISK PEELING. Det gör inte ont, det är inte farligt, det är bara fint. Men man blir solkänslig efteråt under en månad eller så och peelingen ger bäst resultat om den görs som en kur. Det är värt att åka till Linköping för! Hudakademin är mitt hetaste tips också. Lycka till!

 3. Li

  Ständigt återkommande finnar, akne hy både i ansiktet & ibland även i ländryggen (av alla jävla ställen haha)
  Tror att det är hormonellt då jag då och då går på ansiktsbehandlingar samt har provat alla “killerhudprodukter” på marknaden. Jag tränar (med måtta), röker inte, dricker inte alkohol, jag inte äter socker, gluten lr mjölkprodukter samt proppar kroppen full med vitaminer, mineraler, antioxidanter i form av kanonnyttig mat. Behöver jag säga att jag är hälsomänniska? =) haha. Nä men skämt å sido, man blir ju lite trött på ansiktet när man aldrig ser någon ljusning i sikte. Men hoppet är det sista som överger människan, inte sant? Finns det någon som vill ha mig som försökskanin för sina mirakelprodukter lr behandlingar ställer jag mer än gärna upp =)

  1. Charlotte

   men fasen vad tråkigt…jag hade gett upp, men så läste jag om johanna i en tidning och tänkte, jag ger det en sista chans. och det funkade:) har du testat kemisk peeling?? vart bor du?
   har du testat medicin? roaccutan ska ju tydligen ta död på allt…..

 4. Li

  Köpte M&M’s produkter för ett par tusen kronor & trodde verkligen på dem, men tyvärr så har de inte hjälpt ett dugg på min hud, har använt dem i fler månader men med inget resultat ;0(! Så jag får leta vidare efter det som kan hjälpa mig! Tips mottages gärna!

 5. Angelica

  Jo, nu har jag använt den (beauty pacifique) flitigt och jag gillar den massor!! Kommer att fortsätta köpa den sen. Jag brukar ha rätt torr och fnasig hy och det har jag absolut inte längre. Hyn känns lixom fräschare helt enkelt! Absolut finare lyster..

  Ville du ha hjälp med katterna på lördag eller?

  Puss och kram

   1. Angelica

    Ja men det funkar! Gosar gärna med dina katter nu när jag ingen har själv längre 😛 Sen kommer jag väl inte låsa in mig i eran lägenhet isf, men det blir en lugn kväll då jag jobbar söndag..

Annons
stats