Min hy har blivit fin igen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Min hy har blivit fin igen

Ni kanske kommer ihåg den här bilden? Hur som helst så skrev jag ett inlägg om hur min hy har varit en Bergh och dalbana sen jag slutade amma. Hormonerna har ställt till det rejält för mig. Ni kan läsa allt här

Efter det inlägget så tipsade en bekant till mig om att även lägga till Kisel:

Jag beställde hem den direkt och jag måste säga att efter ca 1,5-2 månader så är min hy så fin. När jag fick mens för någon vecka sen dök det upp en liiiten finne bara. Jag brukar få massvis med finnar innan mens och runt ÄL men Inget nu mer. Så jag tror inte det är en tillfällighet att hyn blev så fin i samband med dessa tillskott. Sen måste man så klart ha bra produkter och gå på behandlingar då och då för att maxa huden 🙂

Jag har läst på en del och dessa tillskott kan hjälpa när huden är kass på grund av hormonerna som spökar. Lista till produkterna (innehåller adlinks):

Fick hem denna från A to K via The Healthy box och den är perfekt att ha med sig i väskan om man är glömsk på morgonen som jag kan vara ibland. Det finns flera olika modeller från A to K så att man kan ta det som man behöver.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats