glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Mixat från mobilen

Tenta nummer 3 sen jag började plugga närmar sig. Tiden går så jäkla fort. Hur som helst så sitter jag hela dagarna utan någon rast. Jag blir som besatt haha. Men företagsekonomin kräver det av mig. Kursen är 6 veckor och på den tiden har vi lämnat in två rätt så stora arbeten och nu tentan.

Hoppas få lite tid att fota av outfits snart, är taggad på det 🙂 Och vet Ni? Bokade precis NU under tiden som jag bloggar en tid för dermapen på fredag. Wohoooooooo!!!!

Ni kanske kommer ihåg overallen i Dusty pink? Här är samma modell fast med mönster. Trodde inte att jag skulle gilla den men den är så fin i verkligheten.

Den är så inte oss men ändå älskar jag den.

Vi bakade pepparkakor för ett tag sen och lite dekor åkte allt på.

Har glömt att visa Er de här fräsiga benen med lädersulor från Pretty Pegs som jag skruvade fast på en skiva på kontoret som jag inrett. Stolen är faktiskt min som jag tillfälligt lånat ut tills jag jag hittat en ersättare.

Kom av mig lite med NBE-behandlingen hos Anna och måste boka in asap. Så här såg det ut sist.

Nä nu måste jag springa direkt till sängen……Den lilla tar ingen hänsyn till att mamman vill sova på morgonen. Hon brukar vakna 7:20 så det är så farligt ändå 🙂 Bortsett från något uppvak här och där då.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hej Charlotte. För ett tag sedan så la du upp bild på hängare i läder! Jag försöker hitta det på nätet men ingen lycka. Undrar om du kan tipsa mig vart jag kan köpa sådana. Ha de gott, Hälsningar Jessica

stats