Charlotte "glitzy" Josefsson

Mobiluppis

20140427-223347.jpg

Blir en liten uppdatering från mobilen. Haft noll lust att blogga och har verkligen struntat i det som Ni har märkt:) Men ska skärpa mig i veckan. Jockes absolut bästa kompis med dotter från Boden har varit hos oss sen i torsdags och det är så mysigt att hänga med dom.

Sen vi hördes sist har jag tränat ett par gånger och smällde på ett benpass i går. Knäböj sägs vara den bästa övningen för hela benen och röven och det känner man fan när man kör den alltså 🙂 Kom till STHLM i kväll och stannar här tills på lördag. Ska bli så mys att hänga med min hubby igen. Saknar honom redan.

Inom en vecka eller två kommer jag dra igång ett nytt projekt som jag hoppas på kommer bli kul 🙂 Ni får så klart veta när alla papper är signade.  Och vet Ni vad jag längtar tills vi ska börja sälja ShapeMeUp-kläderna. Yäääää!

20140427-223340.jpg

För ca en månad sen köpte jag mig äntligen en Rolex. Jag har spanat efter en senaste sex månaderna men inte riktigt kunna bestämma mig men till slut så kändes allt rätt och jag köpte en klassisk datejust 36 mm i stål och guld. Jag var inne på en day-date först men de är så jäkla dyra. Skiljde ca 30 000 kr på dom. Även om jag fick ok från Jocke så tog det emot. Så jag tänkte att jag börjar med den här och så kan jag sälja av den längre fram och uppdatera mig till en day-date 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats