Charlotte "glitzy" Josefsson

Vilken härlig klassisk

IMG_1710

Ångas för att porerna ska öppna upp sig

Jag gör sällan klassis ansiktsbehandling för jag tycker inte det händer så mycket så jag brukar endast göra en portömning då och då. Men så kände jag bara för att bli ompysslad i 90 min hos Hanna på Hudvårdsrummet för någon vecka sen. Behandlingen inkluderar en exfoliering , porrengöring, avslappnande massage av ansikte, axlar och nacke och ögonbrynen plockades och färgades.

SÅÅÅÅÅÅ skönt och min hud fick en sån fin lyster och har fortfarande. Så jag mailade Hanna på Hudvårdsrummet och frågade vad hon hade på fejan egentligen 🙂IMG_1713

Jag fick någon mjölkpeel om jag inte minns fel och här tror jag att jag fick någon fuktbomb och ovanför det gasmask och en tät mask som tvingade ner produkterna i huden. Skitsamma. Huden blev superfin och klassisk ansiktsbehandling har fått en ny innerbörd för mig 🙂

Blev asnöjd med brynen också:)

Testa vet ja 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats