Charlotte "glitzy" Josefsson

Mysdress fast byxdress


Hola.
Idag har jag och Stella varit på soloteken och fixat under tiden som pappan jobbade lite sen hem å lägga Stellis – tid framför datorn för mig och sen hann jag köra 4 benböj innan jag hörde ”maaaammmmaaaa” från sovrummet. Tog med henne ut så jag hann träna lite till. Mitt första pass på säkert tre veckor. Maj gad vad segdragen förkylning. Hoppas på ett bättre pass i morgon. Hur som helst så stack alla tre till Söderköping för att möta upp kompisar.
Jag älskar den här byxdressen från Zara, den är så skön, jag bor typ i den 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats