Charlotte "glitzy" Josefsson

Mercedes AMG gåbil

I samarbete med jollyroom.se som har mega-rea just nu 🙂

Tjena. Mammas och pappas bilintresse har smittat av sig så när det var dags för mig att investera i en gåbil ville jag ha något fräsigt. Valet föll på en lite sportigare variant – Mercedes SLS och så köpte jag till AMG så klart. Vem vill inte ha lite extra tryck i pedalerna?
Den går riktigt snabbt och går som på räls i kurvorna. Vet Ni att ratten har knappar som kan användas för att tuta och spela musik. Riktigt bra tryck i högtalarna.

Mamma säger att man inte får hålla på med mobilen när jag kör men jag är ju trots allt tjej och kan göra flera saker samtidigt utan problem. Eller okej, jag kanske rullade in i brevlådan en gång.
Under mitt sköna säte hittar man ett förvaringsutrymme så man kan ta med sig sina leksaker. Men just här på bilden hade jag med mig lite tvättredskap för hur tråkigt det än är så måste man ta hand som sin bil.
Gäller att vara noggrann, vax on vax off…..

Alltså, så kul att köra bil. Men har man precis fått körkort så har man.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jättefin bil! Tittade faktiskt på precis den, men blev en retromodell istället. Tycker dem är så fina att ha på barnrummet. Men såklart inte så praktiska att ha utomhus, då är en i plast bättre. Hittade en bra sida som har väldigt många olika gåbilsmodeller, https://www.sparkbilar.nu

stats