Charlotte "glitzy" Josefsson

Träning i solen

Hola, 6 dagar sen jag bloggade. Orkar bara inte i denna värme plus att det finns knappt tid för det. Man är igång hela dagarna och kvällarna i detta fantastiska väder.
Jag har varit frisk sen några dagar tillbaka så det har blivit ett par pass här hemma, NOLL sugen på att åka till gymmet även om man kanske borde för att svalka av sig lite. Istället för att svalka mig har jag tränar i den stekheta solen på förmiddagen. Helkroppspass med fokus på ben och rumpa i vanlig ordning. Stella har badat i sin pool under tiden eller lekt med något barn på gatan.
På bilden kör jag höftlyft med stång. Bränner gött i röven.
Stången hittar Ni här och brädan här dock måste jag köpa till lite vikter, räcker inte till i vissa övningar.

I går blev det ingen styrketräning med däremot på kvällen runt 21 tog jag ett varv runt ån här hemma och avslutade med att hoppa i vattnet. Jag har så dålig kondition men jag tog mig runt. Sträckan är inte längre än ca 2,8 km men räcker gott åt mig 🙂
Jag har lagt på mig ett par kilo för mycket senaste tiden så dom vill jag jobba bort samt träna för att må bra och stärka kroppen. Jag har ätit alldeles för mycket senaste tiden så jag har börjat dra ner på portionsstorlekarna och håller mig till en glassbåt istället för två på kvällarna hehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats